{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ilma Rahmanović osvojila prvo mjesto na 13. karate kupu

22.5.2015. u 09:10
413
3
Ilma Rahmanović osvojila prvo mjesto na 13. karate kupu
413
Ilma Rahmanović osvojila prvo mjesto na 13. karate kupu
Ilma s trenerom
Petnaestogodišnja Ilma Rahmanović iz Sarajeva osvojila je zlatnu medalju na 13. karate kupu "Stari Grad Open 2015.", koji je organizovao sarajevski Karate klub "Stari Grad", a održan je u okviru obilježavanja Dana Općine Stari Grad.
Karate kup "Stari Grad Open 2015." jedan je od najvažnijih sportskih događaja u programu obilježavanja Dana Općine Stari Grad, a ove godine učešće je uzelo oko 500 takmičara iz 40-ak klubova iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ilma Rahmanović, koja trenira u Karate klubu "Ilidža", osvojila je prvo mjesto u borbama, u kategoriji kadetkinje +54, gdje je bila bolja od svih svojih protivnica.

Inače, u posljednje vrijeme, Ilma niže odlične rezultate na takmičenjima i među najboljim je članovima Karate kluba "Ilidža".

Na karate kupu "Stari Grad Open 2015.", osim medalja i diploma za prva tri mjesta, dodjeljeni su i pehari za najuspješniji klub i najbrojniju ekipu, specijalne nagrade za pobjednike pojedinačnih kategorija u borbama za kadete, juniore i seniore, te posebna priznanja za najuspješnijeg takmičara i takmičarku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: