|

Futsaleri Centra poslali jasnu poruku: Ostanite kući

Futsaleri Centra poslali jasnu poruku: Ostanite kući
305
Klix.ba
24.3.2020. u 17:54
5
komentara
305

dijeljenja
Futsaleri Centra poslali jasnu poruku: Ostanite kući Foto: Screenshot
Futsaleri sarajevskog premijerligaša Centra poslali su jasnu poruku na svojoj Facebook stranici, a ona glasi - "Ostanite kući".
Poručili su kako i njima nedostaju treninzi i utakmice, ali da je sada važno ostati kući, a da će vremena za futsal, utakmice, golove, treninge i druženje biti još mnogo.

Voli vas vaš FC Centar ZAMM cM

Bice futsala i poslije korone, svima nam nedostaju i treninzi i utakmice, ma i faulovi, pa cak i losa sudijska (ne)uvjerenja ili namjerni previdi.Nedostaje nam i druzenje, smijeh, sale, a nekima i sjedeljke poslije utakmice, ali svima nam je isto!Vise se niko ne djeli po imenima, a mi nikad tako nikoga i nismo djelili i zato, pobogu, strpite se jos malo, jer proci ce i korona i doci ce futsal time, ako Bog da!!!Do tada, ostanite kuci i trenirajte, da se ne biste kotrljali ko nas Sipa 😉Svi za jednog, #CentarZaSve

Posted by FC Centar - ZAMM MC on Monday, 23 March 2020


"Bit će futsala i poslije korone, svima nam nedostaju i treninzi i utakmice, ma i faulovi, pa čak i loša sudijska (ne)uvjerenja ili namjerni previdi. Nedostaje nam i druženje, smijeh, šale, a nekima i sjedeljke poslije utakmice, ali svima nam je isto!

Više se niko ne dijeli po imenima, a mi nikad tako nikoga i nismo djelili i zato, pobogu, strpite se još malo, jer proći će i korona i doći će futsal time, ako Bog da! Do tada, ostanite kući i trenirajte, da se ne biste kotrljali kao naš Sipa", poručili su iz Centra.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...