{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fudbalski turnir kafića: Na Bjelašnici se održava Ballantine's snow football cup

Klix.ba
26.2.2015. u 13:36
15
Fudbalski turnir kafića: Na Bjelašnici se održava Ballantine's snow football cup
15
U subotu će u organizaciji Udruženja za Podsticaj Kulture i Sporta "Profesional" i ZOI'84 biti održan fudbalski turnir kafića pod nazivom "Ballantine's snow football cup".


Organizatori najavljuju da je sve spremno za održavanje turnira. Pozvali su sve da dođu i uživaju u fudbalu na snijegu, dobroj atmosferi uz DJ Party koji će zasigurno praviti jedan od najboljih DJ-eva u našoj državi i regionu DJ Jung B.

Na turniru će igrate sljedeće ekipe: News Bar, Nivea Bar, Aquarius Caffe Bar, Element Caffe Bar, Chegevara Caffe, Caffe Le Figaro, Londoner Pub,Caffe Habitue, Caffe Tito, Caffe Trend i kompanija AutoMacher.

Turnir počinje u 11 sati u subotu 28. februara na Bjelašnici. Igra se u kružnom sistemu gdje će nakon odigranih utakmica u grupi pobjednici grupa igrati polufinala a zatim i utakmicu za pobjednika. Turnir se igra 4+1 sa mogućnosti izmjena. Igra se dva puta po sedam minuta i očekuje se fair play igra. Pobjedničkim ekipama su obezbjeđene nagrade pokrovitelja turnira brenda Ballantine's.

Ballantine's je broj jedan škotski viski u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama regiona, ali i cijele Europe, Azije i Pacifika. Ggodišnje se prodaje više od 70 miliona boca. Luksuzni premium viski je u posljednjih 10 godina osvojio više od 80 trofeja i medalja na međunarodnim takmičenjia za kvalitetu, što je rezultat njegovog jedinstvenog bogatstva okusa i savršene ravnoteže.

Podršku organizaciji turnira su pružili još kompanija Hyundai Auto BH, Coca Cola, Eliksir doo i brend Durex.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: