Formula 1
0

Za Ferrari teška sezona na vidiku

NINA
Michael Schumacher je rekao da očekuje tešku bitku s Juanom Pablom Montoyom za naslov prvaka Formule 1.

Schumacher je rekao kako iskreno misli da će ovo biti teška godina, završena je tek druga od osamnaest utrka i da oni dobro znaju kako neki timovu mogu jako brzo da napreduju.

Schumacher je rekao kako je vrlo zadovoljan njihovim opskrbljivačem guma Bridgestoneom.

"Mnogo smo napredovali u protekle dvije godine, a Bridgestone je obavio odličan posao čak i za ekstremne staze. Sretan sam što ćemo se moći oduprijeti ostalim timovima", dodaje Schumacher.

Montoya je bio vrlo ohrabren karakteristikama novog Williamsovog bolida. Rekao kako trebaju još mnogo raditi na bolidu te kako ne žele biti jednaki s Ferrarijem, žele biti bolji.

Kazao je da bi to postigli, moraju imati bolid koji je sposoban pobijediti na svakoj utrci. ''Oni imaju takav bolid. Vrlo smo im blizu, ali imamo još mnogo posla", dodaje Montoya.

Ferrarijev tehnički direktor Ross Brawn je rekao kako im ta pobjeda u Maleziji, pod uslovima na stazi kakvi već jesu, znači više nego ona u Australiji.

Dodao je kao je Bridgestone obavio fantastičan posao u odnosu na proteklih nekoliko sezona, da je to bila teška utrka, te kako je bilo je trenutaka kad je Montoya bio brži i nisu ga mogli sustići, ali da su srećom oni bili brzi kad je to trebalo.