Zagolicala maštu
2

Schumacherova supruga objavila tajanstvenu poruku: Velike stvari počinju malim koracima

K. H.
Foto: AFP
Foto: AFP
Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher prije gotovo šest godina doživio je tešku nesreću na skijanju nakon koje je pao u komu, a njegova supruga Corinna je uoči šeste godišnjice napisala vrlo zanimljiv komentar.

Naime, ona se iznenađujuće oglasila porukom pod hashtagom #KeepFightingMichael uz koju je napisala pomalo tajanstven opis koji su brojni svjetski mediji protumačili kao početak povratka velikog vozača.

"Velike stvari počinju malim koracima. Mali komad može stvoriti golem mozaik", napisala je Corinna.

Sve je veoma brzo izašlo u javnost, a oglasio se i čelnik kluba navijača ovog vozača - Reiner Ferling koji je istakao da očekuje i nada se da će vidjeti Michaela u javnosti.

Nekadašnji menadžer Michaela Schumachera Willi Weber iznenadio je tvrdnjom kako supruga legendarnog vozača Formule 1 skriva istinu o zdravstvenom stanju Nijemca.

"Poznato mi je da je Michael loše, ali nažalost ne znam kakav napredak postiže. Corinna me nažalost spriječila da ga vidim. Vjerojatno se boji da ću vidjeti šta se događa i objaviti istinu. U potpunosti vjerujem u Michaelovo ozdravljenje, jer znam da je on borac. Ukoliko postoji mogućnost da se spasi, ovo možda nije kraj. Molim se za njega i uvjeren sam da ćemo ga ponovo vidjeti", rekao je Weber nedavno.