Felipe Massa iskreno
0

"Posljednji put sam plakao čitajući Claptonovu autobiografiju"

Totalsport
Felipe Massa (Foto: AP)
Felipe Massa (Foto: AP)
Službena internetska stranica Formule 1 upoznala je ljubitelje prestižnog automobilističkog sporta s tajnama i manje poznatim stvarima brazilskog vozača Ferrarija. U razgovoru za nju Felipe Massa je otkrio čega se boji, što ne voli, zbog čega plače...

Kako biste provodili nedjelju da Vam nije radni dan.

Spavajući.

Uz koji ste film posljednji put pustili suzu?

Ne plačem na filmove. Posljednji sam put plakao čitajući autobiografiju Erica Claptona, odnosno dio u kojem piše kako je izgubio sina. Eric je moj dobar prijatelj. Čitajući taj odjeljak ostao sam šokiran mišlju da se takva tragedija dogodila nekom koga tako dobro znam.

Šta vas plaši i zašto?

Bojim se visine. Ne u avionu, već kada pogledam s visoka - to me užasava. Bungee jumping - nećete me vidjeti da to radim.

Način na koji se najbolje opuštate?

Kod kuće ne radeći ništa. Možda malo gledanja televizije, ali ništa ne raditi je najbolji način za opuštanje.

Pet stvari koje ne podnosite?

Nisam siguran da ih mogu nabrojati pet, ali počnimo. Ljude koji lažu i one koji glumataju. Zatim, male životinje s puno nogu, kao i one opasne. Ne volim ni putovanja danju, ona noćna su mi bolja budući da lako utonem u san.

Jeste li ikada i da li biste obojili kosu?

Jesam, kada sam bio mlađi. Malo sam je posvijetlio, ali pošto nisam dobro izgledao nikad se ponovno nisam odlučio to napraviti.

Imate li tetovažu ili piercing?

Piercing nemam. Možda ću se jednog dana tetvoirati, ali budući da imam 29 godina mislim da je moje vrijeme za to već prošlo. Ali, sviđaju mi se tetovaže.

Idoli iz djetinjstva?

Kad sam bio dijete uzor mi je bio otac, kasnije i Pele.

Sakupljate li štogod?

Mnogo stvari. Volim satove, imam kolekciju od njih pedesetak.