Formula 1
0

Hamilton potvrdio da ne odlazi iz McLarena

Totalsport
Britanski 24-godišnji vozač McLaren-Mercedesa i aktualni prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton nedavno je nenadano otkrio kako bi mogao napustiti svoju ekipu.
  • Saslušao bih ponudu drugog tima ukoliko bi ona došla. To bi za mene bio veliki kompliment i bio bih blesav da ju bar ne razmotrim. Ali nisam dobio nikakvih ponuda od ostalih timova i ne razgovaram ni sa kim – rekao je Hamilton samo četiri dana uoči početka nove sezone (VN Australije), ali je dan nakon te izjave požurio i obrazložiti što je rekao, jer je uvidio da bi se njegova izjava mogla pogrešno protumačiti.

  • Sve što sam želio reći bilo je da je dobro ako vas traže drugi timovi jer to dokazuje vašu kvalitetu. Sretan sam u McLarenu i želio bih ovdje i završiti svoju karijeru. Članove McLarenovog tima doživljavam poput svoje porodice.

Tim koja se spominjala kao Hamiltonova moguća nova destinacija je Ferrari, a njegov vozač i glavni Hamiltonov konkurent iz prošle sezone Felipe Massa smatra da su takva medijska nagađanja bez osnove.

  • Vozio sam uz Schumachera i Räikkönena. Toliko sam puta već slušao da Fernando (Alonso) dolazi u momčad, a sada je Hamiltonov dolazak samo najnovija u nizu glasina. Nije me uopće briga. Možda će moj otac sljedeće godine voziti za Ferrari - ironično je komentirao Massa.