|

Ecclestone: Umiranje mi zasad nije u planu, nastavljam raditi

Ecclestone: Umiranje mi zasad nije u planu, nastavljam raditi
0
T
Totalsport
12.3.2012. u 13:27
2
komentara
0

dijeljenja
Ecclestone: Umiranje mi zasad nije u planu, nastavljam raditi Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone, 81-godišnji šef natjecanja Formule 1, najavio je u intervjuu za službene internetske stranice Formule 1 da u natjecanje namjerava uvesti "salary cap".
"Mislim da bismo trebali uvesti obavezno pravilo maksimalnog budžeta za sve ekipe koje se takmiče u Formuli 1. Bazirali bismo ga na budžetima manjih ekipa", rekao je vremešni Britanac dodavši:

"Kažimo to ovako: još uvijek previše ljudi u Formuli 1 hoda uokolo s ružičastim naočalama. Realnost je nešto sasvim drugo. Mogu si zamisliti da ćemo u vrlo bliskoj budućnosti potpisati kolektivni ugovor o 'salary capu'".

Također je uoči početka nove sezone predstojećeg vikenda u Melbourneu, gdje će piloti u nedjelju voziti utrku za Veliku nagradu Australije, najavio da se još ne namjerava povlačiti s upravljačke dužnosti koju obnaša.

"Zasad mi umiranje još nije u planu. Ne namjeravam se još također niti penzionisati. Dapače, puno je planova za Formulu 1 pred mnom. Želim ih sve realizirati. Namjera mi je raditi ovaj posao još nekoliko godina".
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...