Formula 1
0

Button želi titulu prvaka

NINA
Britanski automobilist Jenson Button izjavio je danas da je odluku da na kraju sezone iz ekipe BAR prijeđe u Williams donio zato što želi da se bori za titulu prvaka u Formuli 1, objavili su danas mediji u Londonu.

Button, koji se ranije dogovorio s Upravom BAR-a da u tom timu ostane još dvije godine, kazao je da mu Williams nudi šansu da se bori za titulu u Formuli 1 i da mu zato materijalni uvjeti ugovora nisu bili u prvom planu.

"Novac mi nikada nije bio prioritet u Formuli 1. Želim biti svjetski prvak i dosadilo mi je biti u sjenci", kazao je Button.

Talentirani vozač je kazao kako je svjestan da je mnoge iznenadio odlukom da prekrši dogovor s BAR-om, ali da je uvjeren da će vrlo brzo postati jasno da nije pogriješio što je odlučio preći u Williams.

"Kada sam se dogovorio s ljudima iz BAR-a, bio sam zadovoljan i mislio sam da sam napravio dobar posao. Međutim, Williams je mnogo ozbiljniji tim i mislim da ćemo Mark Webber i ja u sljedećoj sezoni biti ozbiljni konkurenti za titulu prvaka", naglasio je Button.