sport
0

Figo nezadovoljan u Realu

NINA
Veznjak Reala Luis Figo je zbog smanjenje minutaže u Kraljevskom klubu zaprijetio napuštanjem Reala pa čak i nastupanjem za nacionalni tim.

Portugalac već dvije utakmice zaredom promatra kako na njegovom mjestu u timu igra Michael Owen te se polako počeo pribojavati za svoj status u klubu. Figov ugovor istječe iduće godine, no mogao bi i ranije napustiti Madrid ako nastavi igrati sekundarnu ulogu.

“Mislim da još mogu pridonijeti timu, no ne i ako ću imati deset minuta po utakmici. Ako me Real više ne smatra korisnim, onda ću otići”, izjavio se Figo.

Bivša zvijezda Barcelone prihvatila je trenerovu odluku, no nije zadovoljan kako se klub postavio u cijeloj situaciji: “Mislim da sam zaslužio da mi kažu hoću li igrati, a ne da to moram saznati preko medija, to je sve što tražim”.

Nakon nezadovoljstva na klupskoj razini, Figo je naglasio da će, ako ne dobije veću minutažu, ponovno obući nacionalni dres. “Napustio sam reprezentaciju jer sam bio izmoren i želio sam se koncentrirati na igru u klubu, no budući da sada ne igram previše, moj stav se promijenio. Znam da mogu igrati na najvišoj razini barem još dvije godine. Ako me ovdje ne žele, igrat ću negdje gdje će me znati cijeniti”, zaključio je Figo.