{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Festival avanturističkih sportova na Vlašiću

S
5.7.2011. u 14:45
0
1
Festival avanturističkih sportova na Vlašiću
0
Festival avanturističkih sportova na Vlašiću
U petak, 15. jula, sa početkom u 12 sati, na Vlašiću će se održati prvi Festival avanturističkih sportova. Festival će trajati tri dana, do 17. jula.
Ciljevi festivala su promocija turizma na otvorenom, kao aktivnog vida odmora i zdravog načina života na turističkim destinacijama u BiH, promocija ponude turističkih operatera, promocija uloge javnih institucija i organizacija civilnog društva u razvoju turizma, edukacija turističkih djelatnika o najnovijim trendovima u turističkoj branši, te jačanje svijesti javnosti o zaštiti okoliša.

Festival je zamišljen kao neprofitabilni događaj, iniciran od strane entuzijasta, profesionalaca i zaljubljenika u prirodu, sport i zdrav način života. Događaj je otvorenog karaktera, za sve zainteresovane, čiji ciljevi i misija odgovaraju ciljevima i misiji ovog festival, a namjera inicijatora je da festival pretvori u tradicionalni događaj koji će zauzeti svoje mjesto na turističkoj mapi BiH.

Ovim putem pozivamo Vašu organizaciju da se uključi u organizacioni odbor i sponzorira održavanje festival, te da nam se pridružite kao aktivni učesnik na Adventure festivalu Vlašić 2011. Do sada je podršku festivalu uključivanjem u organizacioni odbor direktno pružila Općina Travnik, Turistička zajednica Srednjobosanskog kantona, Vlašić planet života, Radio TNT, Ministarstvo privrede SBK, Općina Zenica, FIS Vitez, Buena Vista i Sol Azur, te Bezec DSK Consulting.

Učestvovanje na festivalu je besplatno, a organizatori festivala snose troškove pripreme terena za izlaganje, stručnu i tehničku pomoć tokom festival, troškove medijske promocije, troškove facilitatora na okruglom stolu, te obezbjeđuju festival tokom njegovog trajanja. Do sada je učestvovanje na festivalu načelno potvrdilo preko 100 firmi, organizacija, klubova i zainteresiranih pojedinaca, što nam daje za pravo da kažemo da ovaj vid turizma na otvorenom ima svoje poklonike u BiH.

Više informacija možete naći na Facebook stranici festivala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: