sport
0

Federer želi da ga glumi Brad Pitt

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Na neobičnom zagrijavanju za Masters Cup u Šangaju, Roger Federer takmičio se u brijanju britvicom te govorio o svojoj karijeri i planovima za budućnost. Pomenuo je kako, u slučaju da se o njegovom životu bude snimao film, želi da ga glumi Brad Pitt.

Prilikom promocije Gilletteovih britvica, švicarski teniser Roger Federer demonstrirao je svoje umijeće u brijanju pred 1.000 mladića, izvijestio je Associated Press.

Najavljen kao najsexy muškarac današnjice, Federer je govorio o svojoj budućnosti, naglasivši da planira još dugo igrati, najmanje do 35 godine.

"Želim da igram još dugo vremena. Sada imam 26 godina i želio bih igrati do 35. godine. Osjećam da sam zdrav i u odličnoj formi", rekao je Federer.

Odgovarajući na mnoštvo pitanja, Federer je rekao kako voli "muške" filmove te da bi volio da ga glumi Brad Pitt - u slučaju da se ikada bude snimao film o njemu.

"Brad Pitt je imao snažne filmove, kao Fight Club. Ja želim da i moj film bude takav. Komedija mi se također sviđa, ali bih više volio da je neki 'opasni' film", izjavio je popularni teniser.