|

Federer želi da ga glumi Brad Pitt

Federer želi da ga glumi Brad Pitt
0
S
Sarajevo-x.com
13.11.2007. u 09:47
0
komentara
0

dijeljenja
Federer želi da ga glumi Brad Pitt Foto: AP
Na neobičnom zagrijavanju za Masters Cup u Šangaju, Roger Federer takmičio se u brijanju britvicom te govorio o svojoj karijeri i planovima za budućnost. Pomenuo je kako, u slučaju da se o njegovom životu bude snimao film, želi da ga glumi Brad Pitt.
Prilikom promocije Gilletteovih britvica, švicarski teniser Roger Federer demonstrirao je svoje umijeće u brijanju pred 1.000 mladića, izvijestio je Associated Press.

Najavljen kao najsexy muškarac današnjice, Federer je govorio o svojoj budućnosti, naglasivši da planira još dugo igrati, najmanje do 35 godine.

"Želim da igram još dugo vremena. Sada imam 26 godina i želio bih igrati do 35. godine. Osjećam da sam zdrav i u odličnoj formi", rekao je Federer.

Odgovarajući na mnoštvo pitanja, Federer je rekao kako voli "muške" filmove te da bi volio da ga glumi Brad Pitt - u slučaju da se ikada bude snimao film o njemu.

"Brad Pitt je imao snažne filmove, kao Fight Club. Ja želim da i moj film bude takav. Komedija mi se također sviđa, ali bih više volio da je neki 'opasni' film", izjavio je popularni teniser.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.