Atraktivna Aileen Hnatiuk
21

Fanovi NFL-a "zaljubljeni" u reporterku Saintsa, traže od velikih TV kuća da je zaposle

D. B.
Aileen Hnatiuk, reporterka New Orleans Ssaintsa, privukla je pažnju fanova NFL-a koji su očarani njenom ljepotom i "šokirani" što još ne radi za neku od najvećih TV mreža.

Dvadesetsedmogodišnja Aileen Hnatiuk s Floride izvještavala je o Saintsima za BRProud tokom prošle sezone, a njena popularnost je konstantno u usponu.

Jedan od njenih klipova skupio je više od pet miliona pregleda, a fanovi su se šalili da su zbog nje počeli navijati za Saintse. Broj njenih fanova se povećao otkako je počela objavljivati informacije o svojoj karijeri i privatnom životu na Instagramu. Trenutno ima više od 56.500 pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Fanovi je "obasipaju" komplimentima i traže od velikih TV mreža da je zaposle.

Inače, Hnatluk je ranije igrala odbojku na Univerzitetu Istočna Karolina, dok sportske gene je naslijedila od oca Glena koji je igrajući golf profesionalno zaradio 2 miliona dolara na PGA Touru.

Nakon završetka školovanja, radila je za NBC29 WVIR-TV u Charlottesvilleu, gdje je izvještavala s Orange Bowla, a radila je i kao voditeljica prije povratka na Floridu 2020. godine. Također, u Tampi je radila kao freelancerka, dok za NBC33/FOX44 radi od augusta 2021. godine.