Latvijka Ineta Radeviča
0

Evropska prvakinja ne žali zbog slikanja za Playboy

Totalsport
Latvijka Ineta Radeviča (29) prošli je mjesec senzacionalno postala evropska prvakinja u skoku u dalj. Dotad bez većih uspjeha u atletici, u domovini je bila poznatija po obnaženim fotografijama.

Prije šest godina se odlučila slikati gola za slavni Playboy, a ni danas, kad je napokon napravila veliki sportski proboj, ne žali zbog toga.

"Ni najmanje ne žalim zbog tog iskustva. Bila je to zapravo prava avantura. Išli smo u Las Vegas, putovali kroz pustinju. Radila sam s fotografom koji je odradio mnoštvo snimanja s Pamelom Anderson i još nizom slavnih manekenki", ispričala je za web-stranicu Evropske atletske federacije (EA) supruga hokejaša moskovskog CSKA-a Petra Šastlivija s kojim ima sina Marka.

"U ugovoru sam imala klauzulu da mogu odustati u bilo kojem trenutku ukoliko mi bude neugodno, ali nisam došla ni blizu tome. Vjerujem da imaš samo jedan život i ako se nešto ne kosi s tvojim moralnim uvjerenjima, trebaš to probati. U to doba nisam poznavala Petera, ali nikad se nisam osjećala negativno zbog svoje prošlosti", zaključila je atletičarka koja je do zlata u Barceloni došla s ličnim rekordom od 6,92 metra.