sport
308

Emotivni Filipović zaplakao od sreće: Pojas posvećujem sinu Ivanu

Piše: E. B.
Mirko Filipović je u 42. godini osvojio Rizinov Grand Prix u Saitama Areni gdje je prije deset godina bio najbolji u Prideu.

Nakon završetka finalnog meča u kojem je nakon samo dvije minute brutalno nokautirao Iranca Amira Aliakbarija Cro Cop je tokom svog govora u jednom trenutku i zaplakao od sreće.

"Ovo je bio težak turnir. Imao sam problema s povredama, ali na kraju sam osvojio pojas. Pripreme su mi bile teške, možda i najteže u karijeri. Hvala mojim prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Ovo je posebna večer za mene jer je prošlo deset godina otkako sam ovdje osvojio Prideov Grand Prix. Pun sam emocija, hvala vam", poručio je Mirko na engleskom, a potom se obratio i na hrvatskom jeziku, te poručio kako pojas posvćuje svom 14-godišnjem sinu.

"Hvala svima koji su mi dali podršku u Hrvatskoj. Veliki pozdrav mom Ivanu kojem želim posvetiti ovaj pojas. To je moja sreća i moj ponos. Filip je još premali da razumije što mu tata radi, Ivan to razumije i zato mu posvećujem ovaj pojas", rekao je Mirko.

Filipović je uz trofej prvaka i Rizinov pojas dobio i veliku novčanu nagradu, ljetovanje u BArceloni, te Cassiov sat ukrašen dijamantima.