|

Elvira Bolića žele za sportskog direktora

Elvira Bolića žele za sportskog direktora
0
F
FENA
20.10.2006. u 18:06
0
komentara
0

dijeljenja
Elvira Bolića žele za sportskog direktora
Potpredsjednik NK Čelik Ismet Sarajlić izjavio je danas na konferenciji za štampu, organizovanoj povodom jučerašnje smjene dosadašnjeg šefa stručnog štaba Vjerana Simunića, kako je selektor Mlade reprezentacije BiH Ibrahim Zukanović upravi zeničkog kluba dao čvrste garancije da će u pauzi između dvije polusezone preuzeti trenersku funkciju u Čeliku.
"Smatramo da je Zukanović autoritet u bh. fudbalu i da u smislu sportskih rezultata s ekipom može pratiti zahtjeve i infrastrukturu kluba kakav je Čelik", izjavio je Sarajlić.

On je izjavio da klub traga za kvalitetnim igračkim pojačanjima i da se ozbiljno radi na uspostavi funkcije sportskog direktora. "Ima puno zainteresovanih za ovo mjesto, međutim, oni ne mogu zadovoljiti kriterije koje je postavila uprava.

U tom smislu inicirali smo kontakt i s proslavljenim bh. reprezentativcem Elvirom Bolićem kojem smo ponudili mjesto sportskog direktora Čelika. Očekujemo da ćemo o ovome s Bolićem razgovarati u narednim danima", izjavio je Ismet Sarajlić, potpredsjednik NK Čelik.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.