Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da ja ovaj clanak shvatam kao omalovazavanje Phelpsa, a sustina je da nije bilo njega i njegovih rekorda, vjerovatno ne bi bilo ni ovih novih rekordera i njihovih rekorda. Njima svima je on zadao cilj, obaranje njegovih rekorda. Tako da.je on prava zasad LEGENDA.
sve rekorde nek skinu dzaba im. jedan jedini je Phelps, jedinstvena tehnika plivanja, jak i pobjednicki mentalitet, takmicarski duh, jednostavno najbolji plivac svih vremena. Sto je Phelps u plivanju, to je Messi u fudbalu, Federer u tenisu, Woods u golfu, Šumaher u Formuli 1, Jordan u košarci, O'sulivan u bilijaru, Muhamed Ali u boksu itd itd, jednostavno najbolji sportisti svih vremena u svojim sportovima i legende.
Mogu mu skinut i sve rekorde ali nikad neće ni jedan doći na olimpijske igre i uzeti sve zlato što se može uzeti kao on. Da medalje proda u željezo imo bi od čega živjeti 8 mjeseci
Phelps je jedini plivac koji je spremni i brzi od svake ajlule On je cudoviste u vodi
Spremni i brži? Valjda spremniji i brži? 🤔
Cuj legendi ostao samo jos jedan, pa ovaj zan3 zivota ne moze uzeti medalja kao najveci Phelps
xocjek je bolji, druga stvar je sto nije nadmoćniji od konkurencije
Leteci Phelps ce ostati ipak sinonim za delfin stil