{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Denis Stojnić ponovo u ringu s Riccom Rodriguezom

Klix.ba
26.6.2014. u 16:17
24
Denis Stojnić ponovo u ringu s Riccom Rodriguezom
24
Denis Stojnić ponovo u ringu s Riccom Rodriguezom
Denis Stojnić, naš najbolji i najpopularniji MMA borac, zajedno s svojim saradnicima počeo je pripreme za "Bosnia Fight Championship 2" koji je 22. augusta zakazan u Sarajevu.
Ovaj borilački spektakl prošle godine održan je u sarajevskom Domu mladih, a u borbi večeri Denis Stojnić pobijedio je Ricco Rodrigueza. Upravo bi njih dvojica trebali ponovo odmjeriti snage na BFC-u 2 i sigurno je da će to bi okršaj po mjeri svih ljubitelja borilačkih sportova.

"Prije i nakon prvog meča svašta se pisalo i pričalo. Sada ću dokazati da sam bolji od Ricca i na najbolji mogući način svima pokazati koliko vrijedim. Cijenim svog protivnika, ali siguran sam da ću ga nokautirati u Sarajevu 22. augusta", kaže Denis Stojnić.

Denis dadaje da već sada može potvrditi da će svoje mečeve na “Bosnia Fight Championshipu 2" imati Bojan Bekonja i Eldar Hujić Eldo.

"Oni će imati priliku da treniraju i u kampu “Golden Glorya” u Amsterdamu. Na BFC-u prvi nastup pred sarajevskom publikom imat će i Dado Stojnić. Na manifestaciji će raditi i borac sa Kosova Gzimi Salmani, kao i borci iz Hrvatske, Srbije, Amerike i Japana. Naravno bit će nekoliko zvučnih imena koja neka još ostanu tajna. Već sada mogu reći da će BFC 2 biti mnogo bolji i krvaviji od predhodnog", kaže Denis Stojnić koji se u Sarajevu priprema s Harisom Radmilovićem iz kluba borilačkih sportova “Šampion”.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: