Borilački sportovi
0

Denis Marjanović brani pojas na priredbi FFC 28 u Atini

Klix.ba
Godinu dana nakon izuzetno uspješnog debija u Grčkoj, najmoćnija evropska borilačka promocija Final Fight Championship se vraća u Atinu s još jačim popisom borbi i još impresivnijim borilačkim spektaklom, čiji će dio biti i bh. borac Denis Marjanović.

Gledateljima je zajamčen još kvalitetniji popis borilačkih zvijezda, još intrigantniji "match upovi" i još impresivnija produkcija koja je FFC priredbama donijela kultni status u svjetskim razmjerima.

Jedna borilačka večer, dva odvojena borilačka spektakla i našto najbolje što je Grčka imala prilike vidjeti od gladijatora modernog doba. FFC 28 "Grčka protiv ostatka svijeta" je nešto što se ne propušta jer će Atina 11. marta biti centar borilačkog svijeta.

Dvoboj za pojas prvaka u kick boksing konkurenciji čini obračun ponajboljeg bosanskohercegovačkog udarača Denisa “Lumberjack” Marjanovića i mladog hrvatskog izazivača Andija Vrtačića. Marjanović je svoj pojas prvaka u srednjoj kategoriji do 85 kilograma osvojio na posljednjoj FFC priredi u decembru 2016. godine u Zagrebu, a iste večeri je Vrtačić impresivnom borbom “kupio” čelnike FFC-a izborivši izazivačku poziciju.