sport
3

Cristiano Ronaldo: Real je u najboljoj formi ove sezone

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
U razgovoru za službenu internet-stranicu Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), portugalski as Cristiano Ronaldo je bio prepun hvalospjeva na račun sadašnje igre njegovog Reala.

"Mislim da ni u jednom trenutku sezone Real nije igrao ovako dobro kao sada. Izuzetno je bitno da su baš svi igrači trenutno spremni, što olakšava posao našem treneru. Njegov je zadatak pronaći one najbolje u datom trenutku, a naše je pobjeđivati. Prepuni smo samopouzdanja, odlično igramo i uhvatili smo pravi ritam baš kada je bilo najpotrebnije, a pritom mislim na završnicu onoga što se događa u Ligi prvaka", rekao je portugalski nogometaš i nastavio:

"Ovo je vrijeme kada stvarno maksimalno uživam u Realu. Pobjede uvijek donose lijepo okruženje, a pozitivna nas je atmosfera stvarno okružila posljednjih sedmjica. Sve je lijepo", rekao je Ronaldo, istakavši da maksimalno uživa u Realu.

"Ja sam Realov igrač i moj je posao dati što više golova, što više puta asistirati i igrati što bolje kako bi klub što češće pobjeđivao. Ništa me drugo ne interesuje. Realov sam i osjećam kao da još mnogo toga moram i mogu dati ovom klubu", završio je fantastični nogometaš.