Uputili zahvalnicu
306

Čelnici Željezničara zadovoljni: Iza nas je uspješna sezona, a i najposjećeniji smo klub

N. K.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar uputio je zahvalnicu navijačima, stručnom štabu, igračima i svim uposlenicima nakon što je rukovodstvo Nogometnog saveza BiH odlučio prijevremeno okončati sezonu 2019/20.

"Naš klub završio je kao drugoplasirani, polufinalista Kupa BiH i najposjećeniji klub u bh. nogometu. Ovom prilikom zahvaljujemo se navijačima, stručnom štabu, nogometašima, svim uposlenicima i sponzorima na maksimalnom angažmanu te im upućujemo iskrene čestitke na uspješnoj sezoni", poručili su iz kluba s Grbavice.

Čelnici kluba su se posebno zahvalili svim onim, koji su im u ovim teškim vremenima proglašenog stanja nesreće pomogli da očuvaju vrijednosti kluba.

"Pozivamo sve navijače i prijatelje kluba da u narednoj sezoni, i u godinama ispred nas pokažemo zajedništvo koje krasi Želju već 99 godina. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar", stoji u zahvalnici čelnika kluba.

Podsjetimo, Željezničara početkom nove sezone očekuju nastupi i u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a nova sezona Premijer lige BiH starta 1. augusta.