UFC prvak izazvao ženu na borbu: Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta

UFC prvak izazvao ženu na borbu: Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta
23
K. H.
13.8.2019. u 10:54
19
komentara
23

dijeljenja
UFC prvak izazvao ženu na borbu: Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta Henry Cejudo (Foto: AFP)
Posljednjih mjeseci u svijetu borilačkih sportova sve više se priča o mogućoj borbi između žene i muškarca, a u najjačoj MMA organizaciji UFC-u pojavile su se i prve javne prozivke i pozivanje na borbu.
Tako je dvostruki prvak Henry Cejudo odlučio javno prozvati Valentinu Ševčenko, prvakinju u muha kategoriji, te je rekao da želi postati prvi međuspolni prvak svijeta.

"Uživam u prekrasnom Las Vegasu, ali je moj mobitel prepun toga da je neko imena Valentina 'Metak' Ševčenko najdominantniji prvak svijeta. I pogodite šta se dešava? Znam da ona posjeduje zlato i ja želim to zlato. Valentina Ševčenko, imam poruku za tebe. Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta. Prozivam te. Možeš biti sljedeća koja će saviti koljena pred Triple C-om", rekao je Cejudo.

Na odgovor, naravno, nije dugo čekao, a ova odlučna borkinja poručila mu je da je spremna na takav izazov.

"Vidjela sam video, mogu mu poručiti da pazi na svoje želje. On lovi zlato, ali mogu pristati na borbu i izgubit će to zlato zauvijek", odlučna je borkinja.

Posljednju odluku u svemu će ipak donijeti prvi čovjek MMA-a Dana White, ali s obzirom na to da bi ovakva vrsta borbe privukla enormno interesovanje i veliki broj sponzora, nema sumnje da će jednog dana u kavezu biti održana borba između muškarca i žene.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...