Degutantno ponašanje
13

UFC borac Derrick Lewis pljunuo u hranu svog protivnika Alekseija Oleinika

Klix.ba
Derrick Lewis (Foto: Screenshot)
Derrick Lewis (Foto: Screenshot)
UFC Fight Night 174/UFC Vegas 6 održat će se u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu, a u glavnoj borbi večeri snage će u oktagonu odmjeriti Derick Lewis i Aleksei Oleinik.

UFC borci koji će nastupiti na ovom događaju su već odavno u Las Vegasu i nalaze se pod kontrolom UFC-a kako bi se izbjegla zaraza koronavirusom.

Borcima tako, između ostalog, dostavljaju i hranu, a ona koja je bila namijenjena Oleiniku završila je kod Lewisa, koji se odlučio "našaliti" i pljunuo je u nju.

Oleinik svakako neće dobiti ovaj obrok, ali se Lewis našao na meti brojnih kritika, prvenstveno zbog nepoštovanja koje je pokazao prema hrani.

"UFC mi je dostavio moju hranu, ali su mi također donijeli i Alexeyevu hranu. Alexey... Kako god, ne mogu čak ni reći njegovo ime. Znate, vjerujem kako nedostaje nekoliko sastojaka. Dostavit ćemo mu njegovu hranu, to je jako važno. Sedmica je u kojoj je na rasporedu borba, znam da će biti gladan. Izgleda dobro zar ne? Dodat ću malo ukusa njegovoj hrani", rekao je Lewis prije nego što je nekoliko puta pljunuo u hranu.

"Čovječe zašto se ponašaš kao devetogodišnjak, to je savršeno normalna hrana koju je neko mogao pojesti", bio je jedan od kometnara na društvenim mrežama.