Postigli dogovor
26

Tyson će trenirati Ngannoua za potencijalnu borbu protiv Furyja

D. B.
Kamerunsko-francuski MMA borac Francis Ngannou tvrdi da je legendarni američki bokser Mike Tyson pristao da ga trenira za potencijalni bokserski meč protiv britanskog boksera Tysona Furyja.

Ngannou se sastao s Tysonom na snimanju epizode podcasta nekadašnjeg svjetskog prvaka. Popularni Mike je kasnije objavio video na kojem se vidi kako demonstrira udarce u tijelo.

"Razgovarao sam s Mikeom Tysonom, pristao je da me trenira za meč s Furyjem u ringu. Ne boj se Fury, izazvao si me i sad moraš živjeti s tim", napisao je Ngannou na Twitteru.

Ngannou se nadao da će postati novi UFC prvak u teškoj kategoriji, no prošle godine ga je savladao Stipe Miočić. Nakon toga je izgubio od Derricka Lewisa, a onda su uslijedile pobjede protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa.

"Ko je prvak UFC-a u teškoj kategoriji. Stipe Miočić, borit ću se s njim bez problema kad god treba. Ili protiv Francisa Ngannoua, protiv bilo kojeg teškaša kojeg imaju. Ne bojim ih se, ja sam Gipsy King, bokser sam, ali sam opasan", poručio je ranije Fury.

Njega 22. februara očekuje revanš s Deontayjem Wilderom, a nedavno je rekao da je razgovarao i s Conorom McGregorom o zajedničkim treninzima i prelasku u MMA.