Obećali pomoć
81

Taekwondo savez BiH održao radni sastanak s predsjednikom Evropske Taekwondo Federacije

Piše: K. H.
Izaslanstvo Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine koje su predvodili Damir Šunjić i Samir Šarić dana 27. septembra 2018.godine u Beogradu održalo je radni sastanak s predsjednikom Europske Taekwondo Federacije Anasthasios Pragalosom i Generalnim sekretarom Evropske Taekwondo Federacije Michailom Fysentzidisom.

"Na ovom radnom sastanku upoznali smo predsjednika Pragalosa s dosadašnjim aktivnostima i realiziranim projektima u Taekwondo savezu Bosne i Hercegovine, kao i planovima i projektima koje planiramo realizovati u vremenu pred nama", poručeno je iz saveza.

Također, Pragalos je obećao pomoć svim projektima koje savez imam, što će biti od velike pomoći pred dva velika takmičenja.

"Predsjednik je pohvalio rad Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine te nam je obećao pomoć i podršku u svim našim projektima. Ovom prilikom želimo se zahvaliti vodstvu Evropske Taekwondo Federacije koje ima razumijevanja za sve naše probleme kao i na nesebičnoj podršci koju nam upućuju. Također, pred nama su dva velika takmičenja na kojima će nastupiti reprezentativne selekcije BiH, a to su Evropsko prvenstvo za kadete koje se održava od 28.11. do 2.12.2018. godine u Španiji te Evropsko U-21 prvenstvo koje se održava od 8.11. do 11.11. 2018.godine u Poljskoj. Nadamo se da će ova dva takmičenja proći uspješno kao i ovaj radni sastanak", poručili su iz Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine.