|

Sve spremno za WAKO Grand Prix BiH: Učestvuje nekoliko stotina boraca iz desetak zemalja

Sve spremno za WAKO Grand Prix BiH: Učestvuje nekoliko stotina boraca iz desetak zemalja
616
Klix.ba
27.2.2020. u 11:43
2
komentara
616

dijeljenja
Sve spremno za WAKO Grand Prix BiH: Učestvuje nekoliko stotina boraca iz desetak zemalja Ilustracija
Ostala su još dva dana do početka 12. Međunarodnog Kick boxing kupa "Grand Prix BiH" za pionire, kadete, juniore i seniore.
Ljubitelji borilačkih vještina u subotu, 29. februara u Kulturno-sportskom centru "Sabit Hadžić" na Ilidži imat će priliku da uživaju u odličnoj borilačkoj manifestaciji koju tradicionalno organizira Kickboxing akademija Ilidža, na čijem čelu je Nermin Bašović, osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u kick boxu u Parizu 2003. godine i bivši najbolji sportista naše zemlje.

WAKO Grand Prix BiH WAKO Grand Prix BiH


"Turnir raste iz godine u godinu, i sve je teže podizati nivo organizacije u svim segmentima. Organizacija zahtjeva veliki angažman, ali naš tim uz pomoć prijatelja i partnera i ove godine obezbijedio je vrhunsko takmičenje. Sigurni smo da će "Grand Prix BiH” ponovo biti praznik takmičarima i ljubiteljima borilačkih sportova u cijeloj BiH, ali i regionu. Slobodno možemo reći da je naš turnir najbolji u BiH te da smo napravili jedan brend po kojem je Sarajevo postalo poznato među ljubiteljima borilačkih sportova širom Evrope. Delegat takmičenja će biti Salko Zildžić, bivši svjetski i evropski prvak u kick box", kaže Nermin Bašović te dodaje da će pokrovitelji ovog odličnog sportskog događaja biti Ministarstvo kulture i sporta KS, Turistička zajednica KS i Općina Ilidža.

Na "Grand Prixu BiH" očekuje se učešće nekoliko stotina boraca svih uzrasta, a njihov dolazak u glavni grad BiH planiran je za petak.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...