Show je već počeo
140

Sve spremno za borilački event No Limit, okršaj Šućura i Ćulafića na vaganju

D. B.
Zvanično vaganje uoči jubilarnog 20. borilačkog događaja No Limit, koji se održava u subotu u KSC Ilidža obavljeno je danas, a da će okršaji biti žestoki, pokazao je sukob Srđana Šućura i Mihaila Ćulafića koji su prije ulaska u ring razmijenili nekoliko udaraca.

Riječ je o eventu organizacije No Limi Fighting Network, čiji je prvi čovjek proslavljeni bh. borac Dževad Poturak. Već na samom vaganju se atmosfera usijala uoči subotnjeg eventa na kojem će publika moći gledati osam borbi.

Naime, borci Srđan Šućur (Srbija) i Mihailo Ćulafić (Crna Gora) imali su manji okršaj već na vaganju, čime su najavili žestok duel u subotu.

To će biti jedna od uvodnih borbi, među kojima su još mečevi Luka Rukavina (Hrvatska) - Mladen Čestić (Srbija), Drago Radojević (Srbija) - Nur Velagić (BiH), Jovan Sekulić (Srbija) - Emir Tihić (BiH), Marko Vuković (Srbija) - Lazar Klikovac (Crna Gora), Danko Isailović (Srbija) - Benjamin Poturak (BiH), Mateo Turčić (Hrvatska) - Wael Mejri (BiH), a u glavnoj borbi večeri snage će odmjeriti Alija Tucak (BiH) i Arslan Sefket (Turska).

Svi borci su uspješno prošli današnje vaganje, tako da je sve spremno za subotnji događaj, koji počinje u 20:00 sati. Ulaznice se mogu kupiti na dan meča u KSC Ilidža po cijeni od 10 KM.