MMA borac
23

Stojnić se bori u Bihaću: Kod god stoji protiv mene, obećavam da će se naći na podu

Klix.ba
Nakon dugo vremena bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić će održati meč na našim prostorima. Naime, večeras u Bihaću na manifestaciji Tribuns Fight Champions naš borac će imati borbu večeri.

Stojnić se za meč spremao u Dubajiu u TK Campu, a sparingovao je sa Gokanom Sakijem pri čemu su mu pomagali i svjetski poznati borci kao što su Chalid die Faust, Paul Chanon Buldog i Tam Khan.

Sve je praćeno pod budnim okom legende UFC-a i prvog osvajača UFC titule Royaca Gracija, koji sada radi kao organizator mečeva BELLATOR MMA organizacije.

"Nalazim se u životnoj formi i spremio sam se za meč koji ću raditi na najbolji mogući način. Svi moji fanovi su imali priliku pratiti tok priprema putem mojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama. Što se tiče protivnika, ne znam mnogo o njemu, ali ko god da stoji sa druge strane, publici obećavam da će se naći na podu", kazao je Stojnić te se zahvalio organizatoru na pozivu.

"Rado sam prihvatio meč, jer se radi o mojim velikim prijateljima i zaista sam želio biti dio večerašnjeg spektakla - Tribuns Fight Champions, a nastavak slijedi u Sarajevu u decembru ove godine", najavio je MMA borac Denis Stojnić.