|

Stariji Nurmagomedov ne odustaje od borbe: Habib se ne plaši koronavirusa, svi smo smrtnici

Stariji Nurmagomedov ne odustaje od borbe: Habib se ne plaši koronavirusa, svi smo smrtnici
33
Klix.ba
17.3.2020. u 17:59
23
komentara
33

dijeljenja
Stariji Nurmagomedov ne odustaje od borbe: Habib se ne plaši koronavirusa, svi smo smrtnici Abdulmanap i Habib Nurmagomedov (Foto: EPA-EFE)
Habib Nurmagomedov i Tony Ferguson trebali su odmjeriti snage u UFC oktagonu 18. aprila u Barclays Centru u Brooklynu, ali je sasvim izvjesno da će ta borba biti odgođena ili da će lokacija biti promijenjena zbog pandemije koronavirusa.
Otac i trener Habiba Nurmagomedova - Abdulmanap otkriva da bi borba mogla biti premještena na drugu lokaciju.

"Vjerovatno će to biti Dubai. Prije svega lakše se boriti protiv bolesti zbog vrućine. I mislim da su UAE spremni platiti UFC-u za turnir. Mogao bi to biti i Abu Dhabi također, ali ta odluka je na Dani Whiteu", rekao je Abdulmanap Nurmagomedov za RBC Sport, javlja MMA Fighting.

Istaknuo je kako se Habib osjeća odlično i da se normalno priprema za borbu s Fergusonom. Dodao je i da Nurmagomedov poštuje pravila i preporuke.

"Habib se osjeća odlično, sve ide po planu. Ne plaši se koronavirusa, svi smo mi smrtnici. Šta je s praznim tribinama? Mislim da je publika dobra, ali bez njih je čak i bolje", rekao je stariji Nurmagomedov.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...