Bez dlake na jeziku
74

Srbijanski MMA borac burno reagovao na kritike zbog obožavanja Dine Dvornika

N. K.
Aleksandar Ilić morao reagovati (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Aleksandar Ilić morao reagovati (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Srbijanski MMA borac Aleksandar Joker Ilić oglasio se saopštenjem budući da je u svojoj domovini dobio kritike zbog odabira pjesme Dine Dvornika "Zašto praviš slona od mene" prilikom ulaska u kavez.

Naime, Ilić je bio glavna tema nakon borilačkog KSW spektakla održanog prošle godine u Zagrebu upravo zbog Dvornikove pjesme zbog koje je dobio ovacije oko 12.000 Hrvata u dvorani.

Poduže saopštenje koje je objavio na Instagramu prenosimo u cijelosti.

''Svi pušaći ku**a koji imaju i dalje problem s muzičkim ukusima, izborom pjesama, zamjeranjem što nisam izašao uz 'Oj Kosovo Kosovo', 'Marš na drinu', 'Baju Malog Knindžu' i slične pjesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu pratiti moj daljnji rad. Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni riječi naše himne Bože pravde, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste...

Najveći uspjeh vam je liječenje kompleksa po komentarima. 'Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pjesma za izlazak', ne treba da izađem uz Kosovske božure da bi ja bio veliki ratnik...

Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pjesme i mog gesta.

Slijepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim ličnim pobjedama i uspjesima.

Umjesto da radite na sebi najveći uspjeh vam je komentar na nekom postu.

Nikad neću izaći uz borbene narodne pjesme, ne zato što ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom 'komšiji' Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pjesme i ne lože me takve pjesme...

Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova. Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način samo naprijed. Zato što gledate tuđa mišljenja, zato što se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani.

Veliki Srbi, a ovamo ne možete jedan je*eni SMS da pošaljete za srpsku djecu i našu djecu.

Blok dugme mi postaje sve draže i draže. Ajmo Srbi, ostavite komentar pa poslije sjedite u njemački automobil, obucite se u italijansku odjeću, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more s kubanskim cigaretama. Mrš'', napisao je Ilić na Instagramu.