Opravdao očekivanja
12

Sjajne borbe na Bellatoru 206: Mousasi prebio MacDonalda, Rampage nokautirao Silvu

Piše: N. K.
Gegard Mousasi (Foto: MMA Fighting)
Gegard Mousasi (Foto: MMA Fighting)
Bellator 206, koji se održao u SAP Center u San Joseu opravdao je očekivanja i nazive najvećim eventom u historiji ove promocije.

Međutim, očekivanja nije opravdao Rory MacDonald koji nije mogao parirati Gegardu Mousasiu u glavnoj borbi te je poražen prekidom u drugoj rundi.

Bio je to još jedan dokaz kako su kategorije tu s razlogom budući da je MacDonald potvrdio kako se na 84 kilograma ipak ne može snalaziti kao u svojoj diviziji.

Iako je Kanađanin imao svojih trenutaka u borbi protiv Mousasia, na kraju je sve završilo demoliranjem koje Roryevim fanovima nije bilo lako gledati.

Rampage Jackson je također u drugoj rundi nokautirao Wanderleia Silvu, koji je pokazao kako u njemu i dalje ima srca borca te je on bio agresivniji učesnik ove borbe.

Ipak, nije uspio napraviti štetu koja bi Jacksona bacila u probleme, ali je Silva svakako kroz većinu prve runde pokazivao više.

Godine su se vidjele u drugoj dionici, Jackson se puno bolje sačuvao snagu, a to je iskoristio sredinom runde kada uslijed jednog napada uspijevao povezati desni kroše i lijevi aperkat.

Na Bellatoru 206 vrijedi izdvojiti još završteka trilogiju između Douglasa Lime i Andreja Koreškova, koja je završena pobjedom Lime gušenjem u petoj rundi.