Poražen od Joshue
4

Ruiz se vratio u Ameriku: Uživao sam u hrani, slavio i popio previše piva

K. H.
Andy Ruiz (Foto: AFP)
Andy Ruiz (Foto: AFP)
Meksički borac Andy Ruiz (30) poražen je od Britanca Anthonyja Joshue u najvećoj borbi 2019. godine, zbog čega je izgubio WBA, IBF, WBO i IBO titule, a nakon povratka u SAD još jednom je podvukao nesportske razloge zbog kojih je doživio poraz.

Ruiz je odmah nakon borbe uzeo mikrofon od Joshue i tražio treću borbu, ali još uvijek nije poznato da li će je dobiti. Po povratku u SAD-e, Ruiz je rekao da razlog poraza leži u načinu na koji se spremao za meč.

Posebno je podvukao činjenicu da je previše uživao sa svojim prijateljima, da se nezdravo hranio te da je uživao u alkoholu.

"Mislim da sam pojeo sve što se pojeti može, a zbog toga sam toliko dobio na kilaži. Uživao sam u hrani i slavio previše, bio sam svaki dan s prijateljima i slavili smo pobjedu u prvom meču. Popio sam puno više piva nego što je trebalo", rekao je Ruiz koji je dodao kako se nada trećoj borbi protiv Joshue.

Inače, njihov revanš u Saudijskoj Arabiji nije bio spektakularan kao prvi meč zbog čega je na kraju borba i otišla do maksimalnih 12 rundi.