Gallon otkrio
25

Pozadina "nokauta godine": Vidio sam na Youtubeu i probao dva puta na treningu

K. H.
Nokaut Davyja Gallona protiv bivšeg UFC borca Rossa Pearsona jedan je od najboljih u 2019. godini, a u izjavi za medije ovaj borac je otkrio da je motivaciju pronašao na Youtubeu.
Borba između Davyja Gallona i Rossa Persona održala se u Londonu u okviru nešto manje poznate organizacije MTK MMA, a njegov udarac pod nazivom "rolling thunder" donio mu je pobjedu protiv Persona i za kratko vrijeme postao je hit na društvenim mrežama.

Gallona je u izjavi za MMA Junkie otkrio da ga je ta pobjeda jako motivisala te da je potez ranije vidio na Youtubeu, nakon čega ga je dva puta pokušao izvesti na treningu.

"Jako sam motivisan zbog miliona pregleda koje je snimak skupio. Iskreno, vidio sam to na Youtubeu i probao sam ga izvesti možda dva puta na treningu. Treneru sam uoči borbe rekao da ću to pokušati, a on me pitao da li sam svjestan da je s druge strane Ross Pearson. Dobio sam dopuštenje, ali tek pred kraj borbe, nakon čega sam izveo sam i on je završio direktno na glavi", kazao je Gallon.

Ovaj nokaut trenutno je jedan od glavnih konkurenata da bude proglašen najboljim u 2019. godini, a sigurno će puno pomoći i samom Gallonu u nastavku karijere.
MMA