Iščekivan duel
13

Održana promocija najseksi UFC borbe ikada između VanZant i Ostovich

Piše: N. K.
Paige VanZant i Rachael Ostovich na promociji (Foto: Twitter)
Paige VanZant i Rachael Ostovich na promociji (Foto: Twitter)
Najseksi UFC borba u historiji, kako su je proglasili američki mediji, između Paige VanZant i Rachael Ostovich bit će održana u subotu.

Na promociji su obje borkinje naprosto blistale na suočavanju, a lijepa vijest je i to da se Rachael oporavila nakon što ju je suprug pretukao.

Naime, Ostovich je nedavno brutalno pretučena, a iako je borba bila prvobitno otkazana, ona će se održati na njeno insistiranje.

"Dok sam ležala u bolnici razmišljala sam kako je i to moja borba, koju moram da odradim. Slomilo me kada sam saznala da su me povukli s ovog događaja, ali moj otac je tako odlučio, što je u tom trenutku bio pravi potez. Ipak, trebala mi je ova borba. Imala sam svaki mogući razlog da odustanem, ali nisam htjela. Ovdje sam i to je već pobjeda. Paige je iskusna i poznata borkinja. Raznovrsna je i srčana, što je također nešto što krasi i moju borbu. Bit će to veliki meč", najavila je Ostovich.

Inače, Rachael se samo dva puta borila u UFC, dok je Paige sedam puta ulazila u ring i ima skor od četiri pobjede i tri poraza.