Opet provocirao
106

Novi alibi McGregora: Tri sedmice prije borbe s Habibom sam slomio stopalo

Klix.ba
Detalj s meča između Habiba i McGregora
Detalj s meča između Habiba i McGregora
Irski borac Conor McGregor pronašao je novi alibi za poraz od Habiba Nurmagomedova koji se desio u oktobru prošle godine, a ovaj put on je rekao da je tri sedmice prije borbe slomio stopalo.

McGregor je ovu informaciju objavio na društvenoj mreži Twitter na kojoj je odgovarao fanovima na zanimljiva pitanja, a između ostalog, rekao je da je te večeri zadao posljednji udarac i to Habibovom bratu kojeg je udario nakon borbe.

"Slomio sam stopalo tri sedmice prije borbe protiv Habiba, ali nisam odustao, već sam zadao posljednji udarac večeri - njegovom bratu. Zadovoljan sam kako je prošla ta borba i naučio sam lekciju o borbi, a što je važnije, o pripremi. Vrijeme će sve otkriti", objasnio je McGregor.

McGregor je također napisao da fanovi ne trebaju vjerovati u sve medijske naslove koje su pročitali u posljednje vrijeme i da sprema razne tužbe protiv medija koji su objavili lažne informacije o njemu.

Podsjećamo, Habib je u oktobru porazio Conora McGregora nakon što mu je Irac u četvrtoj rundi predao borbu, a nakon toga odlikovan je u rodnoj Čečeniji.