Bilo je vrlo napeto
24

Ngannou otkrio provokacije iz ringa s Furyjem i šta mu je govorio dok je plesao iznad njega

D. P.
Ngannou je poslao Furyja na pod (Foto: Twitter)
Ngannou je poslao Furyja na pod (Foto: Twitter)
Tyson Fury i Francis Ngannou odradili su sjajnu boksersku borbu za vikend, a pažnja javnosti još uvijek se ne smiruje. Sada je Kamerunac otkrio kakav su razgovor dvojica boksera vodila u ringu.

Fury je slavio pobjedu u Rijadu na pravom borilačkom spektaklu, iako neki misle da je Ngannou zaslužio više. U jednom trenutku slavni MMA borac poslao je na pod Furyja i onda mu se obratio.

Sada je javno na svom YouTube kanalu Ngannou otkrio o čemu su dvojica boraca razgovarala tokom runde. Vodio se dramatičan razgovor koji je počeo od samog starta borbe.

"Kada smo dodirnuli rukavice, rekao mi je 'daj da te vratim u školu'", objasnio je Ngannou na početku svog obraćanja i onda nastavio:

"Zato sam plesao ispred njega dok sam ga srušio i poručio sam mu 'loš si profesor, kako ide to vraćanje u školu'. Ko je koga vratio u školu' i ko je sada profesor", dodaje Ngannou.

Kada je Kamerunac srušio Britanca, činilo se da je na pomolu jedan od najvećih šokova u svijetu boksa. Ipak, Fury se izborio za povratak u borbu i na kraju je slavio sudijskom odlukom.

Ngannou je još jednom dodao kako je uvjeren da je trebao pobijediti u toj borbi te da bi sudije trebalo kazniti.