Doživjela potpuni krah
47

Nekada najtraženija žena na svijetu ide u zatvor 17 godina: Od sportske zvijezde do dna

D. P.
Sytch je bila najveća diva WWE-a tokom 90-ih (Foto: Wrestlelamia.com/Twitter))
Sytch je bila najveća diva WWE-a tokom 90-ih (Foto: Wrestlelamia.com/Twitter))
Svojevremeno najtraženija žena na internetu, hrvačica Tammy Sytch, osuđena je na 17 godina zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće koja je rezultirala smrću 75-godišnjaka.

Sytch (50) tokom devedesetih godina bila je jedna od najvećih sportskih zvijezda pa je tako na poznatoj internet tražilici AOL bila najtraženija žena na svijetu (1996. godine).

Ipak, Amerikanki se karijera potpuno raspala nakon što je zapala u probleme s drogom i ljubavnim aferama. Izbacili su je iz najeltnije organizacije WWE, a nakon toga se počela baviti i snimanjem pornografskih filmova.

Hapšena je zbog droge i posjedovanja oružja, a sada će morati u zatvor na dugih 17 godina. Proglašena je krivom za izazivanje saobraćajne nesreće na Floridi u martu prošle godine u kojoj je stradao 75-godišnji Julian Lasseter.

Prema policijskim izvještajima, Sytch je vozila Mercedes kada se sudarila s vozilom koje je stajalo na semaforu. U tom vozilu bio je Lasseter, koji je stradao na mjestu događaja. Trajno joj je oduzeta vozačka dozvola.

Prema TMZ-u, Sytch je briznula u plač na suđenju i izvinila se za svoje postupke.

"Znam da moje riječi nisu dovoljne, ali molim vas znajte da svaki dan mislim na vas. Učinit ću sve što mogu da napravim promjene kako mi se ovo nikada više ne bi dogodilo. Voljela bih da mogu zamijeniti mjesto s njim", obratila se Sytch porodici stradalog 75-godišnjaka.