{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najpoznatiji MMA novinar pohvalio Stojnića nakon što je prebio nasilnika

Klix.ba
4.1.2019. u 19:03
706
Najpoznatiji MMA novinar pohvalio Stojnića nakon što je prebio nasilnika
706
 
Priča koju je objavio Klix.ba da je Denis Stojnić prebio nasilnika koji je zlostavljao djevojku u centru Sarajeva odjeknula je, ne samo širom Balkana, već i svijeta.
Vijest su objavili svi regionalni mediji, holandski, čak i Russia Today, a vijest je stigla i do SAD-a.

Priču je na svom Twitter profilu podijelio i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, a kojeg na Twitteru prati 700.000 ljudi.

Helwani je pohvalio potez bivšeg UFC borca, a njegovi pratitelji na Twitteru imali su samo pohvale na račun 38-godišnjeg Sarajlije.

Pojedini su čak otišli i toliko daleko da su predložili Stojniću da se vrati u UFC i bori sa Gregom Hardyjem koji je zbog nasilja nad ženama morao prekinuti sovju NFL karijeru i okrenuti se MMA sportu.

Podsjetimo, u nedjelju u ranim jutarnjim satima muškarac je istrčao iz Stojnićevog kluba Dorian Gray za djevojkom koja se užurbano kretala prema glavnoj cesti. Nakon što je stigao, povukao je za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila. Srećom po djevojku, Stojnić je vidio šta se dešava, te je sa nekoliko udaraca savladao muškarca.Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: