Poznati termini i rivali
34

McGregor sprema tri spektakularne povratničke borbe, sve do kraja ove godine

D. P.
McGregor sprema pravi spektakl (Foto: Instagram)
McGregor sprema pravi spektakl (Foto: Instagram)
Slavni irski borac Conor McGregor isplanirao je tri velike borbe u godini kada bi se trebao vratiti nakon višegodišnje pauze, a imena protivnika su spektakularna.

McGregor bi se trebao ove godine vratiti borbama. Spreman je prekinuti svoju dugu pauzu u UFC-u, u kojem se nije borio od 2021. godine. No, povratak će biti djelomično u mješovitim borilačkim sportovima, a dijelom i u boksu jer planira i jednu takvu borbu.

UFC je preko Dane Whitea otkrio spektakularan McGregorov plan za kratkoročnu budućnost u kojoj bismo trebali gledati tri vrhunska borilačka spektakla.

Prvi od njih bi bio UFC meč protiv Michaela Chandlera, koji se također treba vratiti borbama nakon pauze od kraja 2022. godine. Pregovori su u toku, a borba bi se trebala održati u junu.

Druga stanica za McGregora je, prema riječima UFC-ovog šefa, ona protiv Natea Diaza. Ona bi se trebala dogoditi u Las Vegasu na proslavi Dana nezavisnosti Meksika 16. septembra.

Prema Dani Whiteu, McGregor planira do kraja godine i bokserski spektakl protiv Mannyja Pacquiaoa kako bi doživio slično iskustvo kao u borbi protiv Floyda Mayweathera 2017. godine.

Ta borba bi se mogla dogoditi u decembru u Saudijskoj Arabiji.