U teškom stanju
495

McGregor: Mnogo sam tužan zbog Habibovog oca, on je istinski genije

F. Z.
Conor McGregor (Foto: EPA-EFE)
Conor McGregor (Foto: EPA-EFE)
Conor McGregor i Habib Nurmagomedov veliki su rivali u oktagonu, a prozivanja i prepucavanja na društvenim mrežama ne mogu proći bez Irca i Dagestanca. Ipak, kada je riječ o zdravlju, onda se ratne sjekire moraju zakopati.
Ruski mediji sinoć su izvijestili kako se Habibov otac - Abdulmanap Nurmagomedov nalazi u vojnoj bolnici u Moskvi te da je njegovo stanje izuzetno teško i da je trenutno u komi.

Rusi su izvijestili kako je Nurmagomedov prvo hospitalizovan zbog upale pluća u Dagestanu, a da je potom prebačen avionom u Moskvu zbog srčanih problema.

Njegovo stanje sada se pogoršalo, a nakon što je vijest stigla do McGregora, Irac je odlučio poslati poruku podrške porodici Nurmagomedov.

"Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. To je čovjek koji je zaslužan za stvaranje brojnih prvaka svijeta u brojnim borilačkim disciplinama. Istinski genije borilačkih vještina. Mnogo sam tužan nakon što sam čuo ove vijesti. Molim se za porodicu Nurmagomedov", napisao je McGregor na svom Twitter profilu.