Četvrto dijete
78

McGregor dobio sina, fanovi zbog imena koje mu je dao misle da je predodređen za uspjeh

N. M.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
UFC superzvijezda Conor McGregor objavio je prije nekoliko dana radosne vijesti jer je dobio četvrto dijete sa svojom zaručnicom Dee Devlin, a sada je otkrio i ime koje je dao novorođenom sinu.

Kako je McGregor objavio na Twitteru, sina je nazvao Mack McGregor, a to je oduševilo njegove fanove koji zbog zvučnog imena kažu da je dječak predodređen za uspjeh.

"Lijepo ime. Taj dječak je predodređen za uspjeh", "Mack izgleda kao spreman za polutešku kategoriju", "Već ima stisnute šake, spreman je za ring", "U njemu vidim neosporivog teškaškog boks prvaka u 2045. godini", neki su od komentara fanova na Twitteru.

Conoru je to četvrto dijete koje je dobio s Dee Devlin, ima još dva sina Conora Juniora i Riana te kćerku Croiju. Ranije je za Conora Juniora govorio da već trenira i da u njemu vidi novog svjetskog prvaka.

McGregora već jako dugo nismo vidjeli unutar kaveza. Posljednju borbu je kontroverzni 35-godišnji Irac odradio u julu 2021. godine kada je zbog teške povrede noge poražen od Dustina Poiriera.

U karijeri je McGregor na skoru od 22 pobjede i 6 poraza. Posljednjih mjeseci se najavljuje njegova borba s Michaelom Chandlerom, no zvanične potvrde još uvijek nema. Posljednja vijest je da bi se borba mogla desiti tokom 2024. godine.