Provocira McGregora
29

Mayweather: Najveće sam MMA ime u ovom trenutku, to je činjenica

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
O Floydu Mayweatheru i mogućnosti da se slavni bokser okuša u slobodnoj borbi i krene sa MMA karijerom svakodnevno izvještavaju američki mediji.

Mayweather uskoro planira zatražiti MMA licencu, za oktogon se sprema s prvakom u velter kategoriji Tyronom Woodleyem, a u posljednjem velikom intervjuu otkrio je kako su šanse da se okuša u slobodnoj borbi 50 posto.

"Već sam krenuo s treninzima. Krenuo sam s bazičnim pripremama. Razmišljam o nastupanju u slobodnoj borbi. Krenuo sam trenirati u Miamiju. Veselim se eventualnom nastupu koji bi se mogao dogoditi do kraja ove godine. Ne znamo još u ovom trenutku. Trenutno su šanse 50-50. Nije 100 posto iako već treniram. Ne znam još, ali mogu potvrditi da sam jako, jako zainteresiran. Za sve vam treba vremena, za sve treba vrijeme", rekao je Mayweather.

Nije propustio priliku "bocnuti" Conora McGregora, s kojim nedavno imao bokserski okršaj.

"Ono u što sam siguran jest da sam najveće MMA ime u ovom trenutku. To je činjenica. Drugo najveće ime je Conor McGregor. I to je činjenica. Gledajte ovdje se samo radi o zabavi. Volim se zabavljati. U prve dvije ili tri runde nisam uopće boksao, pustio sam da on radi. Ali u MMA bi bilo totalno drugačije jer nemamo cipele na nogama i imamo manje rukavice. Ako mislite da sam brz s bokserskim rukavicama, zamislite samo koliko sam brz u manjim rukavicama", poručio je Maywether.