Uzavrele strasti
45

Masvidal nakon trijumfa izvrijeđao McGregora, a ubrzo je stigao odgovor Irca

N. K.
Irski MMA borac Conor McGregor pažljivo je pratio glavnu borbu UFC 244 priredbe u kojoj je nakon intervencije doktora pobjedu ugrabio Jorge Masvidal.

"Fanovi su opljačkani za jednan klasik. Oni u uglu moraju imati više samopouzdanja u trenucima kada borac mora mirovati. U pauzi između prve i druge runde zbog kretanja je propušten ključan trenutak za popravak štete. U svakom slučaju, solidna borba i okrenimo se prema idućoj, a to sam ja", napisao je McGregor na Twitteru u videu na kojem se nalazi poraženi Nate Diaz u društvu UFC-ovog liječnika Grega Hsua.

McGregorova poruka odmah je protumačena kao prozivka Diazu, a onda se javio i Masvidalu.

"Hej Burger King, mogu li dobiti '3 piece with soda' i jednu kutiju piletine. S puno soli i sirćeta. Zahvaljujem", napisao je Irac na Twitteru.

Podsjetimo, izraz '3 piece with soda' se u ovom slučaju ne odnosi na jelo i piće već na kombinaciju od tri udarca koju je Masvidal proslavio.

"Dobro znate šta bih učinio tom malom liku. Totalno bih ga razj*bao, on je patuljak. Dana White mi je rekao da sam previše za njega. Zar zaista mislite da je pogledao ovaj meč i poželio borbu sa mnom? On nije retardiran", izjavio je jučer Masvidal o McGregoru.