Napao ga Hrvat
27

Joker nakon incidenta u Zagrebu: Ono što je napravio Fabjan je ništa u odnosu na ono što ću ja

N. M.
Aleksandar Ilić maskiran u Jokera po kojem nosi nadimak (Foto: Instagram)
Aleksandar Ilić maskiran u Jokera po kojem nosi nadimak (Foto: Instagram)
Ponovo se digla velika prašina na regionalnoj MMA sceni, a u centru pažnje našli su se Aleksandar Ilić i Đani Barbir, pošto je Hrvat sinoć s još šest nepoznatih osoba u Zagrebu želio napasti Ilića tokom snimanja podcasta uživo.
Barbir je upao u prostorije Podcast Inkubatora i krenuo prijetiti popularnom Jokeru, koji je u očima gotovo cijele MMA javnosti jako porastao jer je sam krenuo na sedam ljudi, prije nego je voditelj Marko Petrak smirio strasti.

Sada se Ilić oglasio i s nekoliko Instagram storyja i isprozivao Barbira, koji je dugo ranije prozivao Ilića i tražio meč s njim.

"Jesam vam rekao da je ono što radi Miran Fabjan smiješno u odnosu na ono što ću ja da napravim? Recite gospodinu Bobu (Bob Berman, finansijer FNC organizacije, op.a.) da podeblja tamo ugovor. Sprdam vam se s glavama", napisao je Ilić, a potom objavio još dva storyja s prozivkama na račun Barbira.

"Je li ima nekih treba ovdje u Zagrebu pošto sam izašao dolje, ali nije bilo više nikog da me sačeka i prošeta po Zagrebu... Jedan na sedam. Ja jedan vrijedim više od vas sedam. M*da mi se vuku po podu trenutno. Znači dođem sam u drugu državu, drugi grad. Snimim story pola sata prije iz studija da sam sam, ti dođeš sa njih šest i ja znam da si Indijanac onog momenta kad tebi treba šest ljudi kao podrška na mene bez jedne ruke faktički i kao čekamo te dole. Kakav si autogol dao sebi ovim", napisao je Ilić podsjećajući i na svoj lom ruke koji mu je napravio velike probleme posljednjih mjeseci.

Inače, cijeli sukob Barbira i Ilića datira još iz 2021. godine, kada su iz Barbirovog tima tvrdili da se on treba boriti protiv Ilića u poljskoj organizaciji KSW, kao i da Ilić izbjegava taj meč.

Zbog toga je Joker "poludio" jer nikada nije dobio ponudu za borbu s Hrvatom, za kojeg je smatrao da preko njega želi graditi svoju karijeru, koja je i dalje u povoju. Tada je čak javno rekao da će se besplatno boriti protiv Barbira na Fight Nation Championshipu (organizacija u vlasništvu Barbirovog trenera Dražena Forgača) ako nađu ijedan dokaz da je odbio tu borbu.

Joker je jedan od najpopularnijih boraca na Balkanu i pobjeđivao je velika svjetska imena poput Aleksandra Šlemenka i Damiana Janikowskog, Barbir je neporažen sa skorom 6-0, ali gotovo sve svoje mečeve radio je pod okriljem matične organizacije FNC i to je ono što mu Ilić često spočitava.