"Osramotio" ih
220

Iranski Hulk zaplakao u programu uživo nakon što su ga se roditelji odrekli uoči velike borbe

H. H.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Iranski dizač tegova Sajad Gharibi (30) borit će se 30. aprila protiv britanskog bodybuildera Martyna Forda (33), a u emotivnom TV intervjuu, Iranski Hulk je otkrio da su ga se roditelji odrekli nakon što je završio na podu tokom sučeljavanja.
Njih dvojica su imali sučeljavanje u Dubaiju krajem prošlog mjeseca, a Iranac je lošije prošao nakon što ga je Ford žestoko udario u prsa i nema sumnje da nas očekuje uzbudljiv okršaj.

Nakon žestoke svađe, Gharibi je govorio o srceparajućim posljedicama sukoba.

U televizijskom intervjuu uživo, 30-godišnji iranski bodybuilder rekao je da njegovi roditelji odbijaju razgovarati s njim nakon što ih je "osramotio".

"Ne mogu nazvati svoju porodicu. Kada sam se vratio u Iran nisam ih mogao posjetiti. Ne mogu razgovarati s ocem i majkom, kada sam razgovarao s njom, rekla je: 'Osoba na snimku koji sam vidjela nije moj sin, moj sin je mnogo jači od ovoga'.

Boli me srce kad ne mogu razgovarati sa svojom porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Kako da objasnim šta se desilo? Prevarili su me i pao sam na zemlju. Moja porodica je rekla da moram otići tamo i dokrajčiti ga. Očekivali su obrnuto. Kako da spavam ili da se odmorim?".

Gharibi je također priznao da se zbog stresa okrenuo tabletama za spavanje.

"Lično se osjećam jako loše i ne mogu spavati, ali sada uzimam tablete za spavanje", dodao je.

Inače, Gharibi je dizač tegova težak 180 kilograma, a baš kao i Ford ima vojsku obožavatelja na društvenim mrežama i nosi nadimak Iranski Hulk.

Dva metra visok i 150 kilograma težak Ford je popularni britanski glumac, bodybuilder i lični trener koji ima više od tri miliona pratitelja na Instagramu, te nosi nadimak "najstrašniji čovjek na svijetu".

Dvojac će se boriti četiri runde po dvije minute, a vrijedi istaći da ni Ford i Gharibi dosad nisu imali iskustva u borilačkim sportovima.