Novi sudski procesi
17

Hebib podnio krivične prijave protiv Crnogorca i Pavlovića: Psi laju, karavani prolaze

N. K.
Branislav Crnogorac i Ognjen Pavlović
Branislav Crnogorac i Ognjen Pavlović
Karim Hebib je prije nekoliko dana putem svog advokata Alena Nakića podnio krivičnu prijavu protiv predsjednika Džudo saveza BiH Ognjena Pavlovića i potpredsjednika Branislava Crnogorca.
Prijavu je podnio zbog postojanja osnova sumnje da su Pavlović i Crnogorac svjesno i u namjeri postupali protivno pravomoćnoj sudskoj odluci te tako suštinski izbjegli njeno izvršenje.

"Branislav 'Brana' Crnogorac nikako da se pomiri s teškim porazom i sudskom presudom najtežom u historiji bosanskohercegovačkog sporta i šire. Grižnja savjesti te pravdanje su siguran pokazatelj odgovornosti i dokaz vlastite svijesti o krivnji. Ova presuda će obilježiti karijeru lik i djelo Branislava 'Brane' Crnogorca i njegovog 'sistema'. Svi koji su davali podršku Branislavu Crnogorcu ili Džudo savezu BiH na bilo koji način, pojedinci ili institucije ovom su presudom moralno presuđeni. Kao i do sada, već decenijama, sve i svih će žrtvovati za svoj lični interes", poručili su iz tima Karima Hebiba.

Nedavno su se javnosti putem saopštenja obratili upravo Pavlović i Crnogorac, zajedno s reprezentativkom Larisom Ceriće i pravnim zastupnikom Senadom Bilićem.

Tada su zajednički izjavili da je Hebib iznio čitav niz neistinitih tvrdnji na konferenciji za medije koju je organizovao Karim povodom pravomoćne presude koju je dobio.

"Branislav Crnogorac i njegovi 'saradnici' osvrtom na sudsku presudu ili bilo čim vezanim za ovaj slučaj, samo produbljuju i potvrđuju svoje učešće i odgovornost te inkriminiraju sve one koji se spominju kao podrška Branislavu Crnogorcu ili presuđenom diskriminatoru Džudo savezu BiH. Reakcija na sudsku presudu u medijima nakon mjesec dana od objave mnogo govori o njima. Psi laju karavani prolaze", dodali su iz tima Karima Hebiba.