Uživao u meču
498

Habib se vratio kući i u društvu prijatelja gledao borbu s McGregorom

Piše: N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Habib Nurmagomedov pobijedio je jučer Conora McGregora u bez sumnje najvećoj borbi u historiji UFC-a nakon brojnih uvreda, optužbi i famoznog incidenta s autobusom.

U dominantnom nastupu ruskog borca, Notorious je morao tapkati u četvrtoj rundi, a ostatak je bio historija. Dagestanac se u međuvremenu vratio kući, gdje je u društvu prijatelja uživao u borbi i pobjedi, što se može vidjeti na snimku koji se pojavio na internetu.

Habib je snimljen kako komentariše trenutke borbe s UFC 229 priredbe sa svojim prijateljima, a veselo društvo se počastilo pizzama. Jedan od prisutnih je snimak podijelio na društvene mreže.

Podsjetimo, Habib se na konferenciji za medije izvinio zbog svoje rekacije nakon meča kada je nakon pobjede skočio van oktagona te napao McGregorovog trenera Dillona Danisa.

"Želim se izviniti Sportskoj komisiji i Vegasu. Ovo nisam ja. Ipak, ne razumijem kako ljudi mogu samo pričati o mom iskakanju iz kaveza. Pa, on je vrijeđao moju vjeru, moju porodicu, zatim je došao u Brooklyn gdje nas je mogao ubiti u autobusu", rekao je Habib između ostalog.