Sretan zbog Poiriera
0

Habib opet "spustio" McGregoru i nakon borbe poručio: Dobro uvijek pobjeđuje zlo

K. H.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jedan od najboljih MMA boraca u historiji lake kategorije Habib Nurmagomedov prokomentarisao je pobjedu Dustina Poiriera protiv Conora McGregora na UFC 264 uz poruku da "dobro uvijek pobjeđuje zlo".
Borba Poiriera i McGregora, kako se i ranije očekivalo, izazvala je veliku pažnju ljubitelja borilačkih vještina, ali i onih koji s vremena na vrijeme prate dešavanja u ovom sportu, a kako je Poirier opet ostvario trijumf, drugi u nizu protiv irskog borca, tako su se strasti nakon borbe još više rasplamsale.

McGregor se do izlaska iz dvorane nije mogao pomiriti s porazom, s obzirom na to da je slomio zglob lijeve noge i da je borba morala biti prekinuta, a nakon svega na Twitteru se oglasio Habib Nurmagomedov koji je rekao da "dobro uvijek pobjeđuje zlo" te je na taj način i komentarisao dešavanja viđena u oktagonu.

"Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Jako sam sretan zbog Poiriera, nadam se da ćeš dobiti pojas do kraja godine", poručio je Habib Poirieru.

McGregor će sigurno čuti za ovakvu izjavu Habiba i nema sumnje da će mu odmah odgovoriti, vjerovatno ga i pozvati da prekine penziju i vrati se u oktagon, no sada je već izvjesno da se ovaj legedanrni borac gotovo izvjesno neće vraćati kao član UFC organizacije.