Odličan event
22

Grčki mediji FFC 28 proglasili najvećim borilačkim spektaklom u historiji zemlje

Klix.ba
Dvije sedmice su prošle od FFC-ovog eventa u Atini, a reakcije lokalnih medija se i dalje ne stišavaju. Mnogi portali i dnevni listovi su vrlo detaljno analizirali sve što se događalo u Grčkoj na FFC-u 28, a čitavu priredbu nazivaju najboljim borilačkim spektaklom ikada održanim u ovoj zemlji. Podsjećamo, ovo je bio drugi FFC u Atini nakon vrlo uspješne priredbi u veljači 2016. I tada su grčki mediji bili vrlo zadovoljni viđenim u ringu te su zagovarali povratak hrvatske promocije.

Grigorakakis se približio bogovima

“Grčki šampioni su u dvorani imali veliku podršku. Organizacija FFC je drugi put gostovala u Ateni te su priredili pravi spektakl dovevši velike svjetske borilačke zvijezde. Priredba "Grčka protiv ostatka svijeta" je privukla mnogo gledatelja”, stoji među ostalim na Prototherma.gr.

Posebno se ističe nastup Stavrosa Grigorakakisa kojeg su usporedili gotovo s bogom kick boksinga. Grigorakakis je nakon dvije ekstra runde ostao neporažen u profesionalnoj karijeri svladavši sudijskom odlukom Tomislava Čikotića.

“Grigorakakis se približio bogovima pobjedivši sjajnog Hrvata Tomislava Čikotića. Svojim nastupom je čitavu dvoranu podigao na noge, a posebno impresivno je bilo na kraju dok je slavio s grčkom zastavom”, stoji u nastavku vrlo detaljnog teksta koji je obradio svih 12 mečeva.

FFC 28 je najveći borilački spektakl ikada održan u Grčkoj

Ugledni Sport24.gr piše kako je FFC 28 bez sumnje najveći borilački spektakl ikada održan u Atini. Prema njihovim procjenama u dvorani je bilo oko 3.500 ljudi.

“Jedna od najboljih svjetskih borilačkih promocija je došla u naš grad kako bi ovdje redovito održavala priredbe prema riječima predsjednika FFC-a Orsata Zovka. Slijedeća FFC priredba u Atini se priprema za kraj godine”, stoji u tekstu koji isključivo u superlativima govori o Final Fight Championshipu i eventu u glavnom grčkom gradu.

Najpopularnija grčka sportska televizija TV Nova je posebno istaknula kako je najveći borilački spektakl ikada održan u Grčkoj bio prikazivan uživo upravo na njihovom kanalu. I oni najavljuju povratak Final Fight Championshipa u Grčku krajem 2017. godine, a priredbu nazivaju najboljom ikada održanom u Atini.

FFC