Nova zvijer u garaži
36

Fury kupio automobil za 230.000 eura pa "nije imao za krem-namaz": Sve sam potrošio

D. P.
Fury u novom Lamborghiniju (Foto: Instagram)
Fury u novom Lamborghiniju (Foto: Instagram)
Veliki bokserski šampion Tyson Fury predstavio je novo skupocjeno vozilo nakon što je na svom Instagramu objavio video kojim pokazuje jedan dan svog života.

Fury je sa svojih sedam miliona pratitelja na Instagramu podijelio videe koji govore o tome kako izgleda jedan dan njegovog života, a među njima se izdvaja novi automobil kojeg je otkrio fanovima.

U videu objavljenom na njegovom Instagramu, WBC šampion je otkrio svoj novi fantastični Lamborghini Urus vrijedan oko 230.000 eura. Dok ga je supruga snimala kako se vraća kući, on joj je poručio:

"Nemam vremena za gubljenje, Paris. U velikoj sam žurbi, posao", rekao je Fury i onda odjurio u svom novom super-automobilu kojeg je dodao bogatoj kolekciji u kojoj su već dva Rolls-Roycea i Ferrari GTC4Lusso.

U nastavku dana Paris i Tyson su se našli trgovini, a slavni bokser se našalio kako nema novca za skuplji namaz Nutellu, jer je sve potrošio na novi automobil, te se odlučio za svoj vlastiti.

"Da li ćemo platiti 6,1 funtu za ovu staklenku namaza ili 1,85 funti. Mislim da ćemo ipak uzeti ovaj, Paris. Nakon što smo ostali bez novca kupivši Lamborghinija, moramo uštedjeti u ovoj kupovini", rekao je nakon toga Fury.

Tu urnebesnu šalu možete pogledati ovdje.